Online begeleiding

Woon je niet in Leeuwarden?

Woon je op een van de Waddeneilanden?

Woon je in een dorp?

Past online onderwijs beter bij jou?

Vanaf schooljaar 2023 / 2024 is het mogelijk om bij ook digitale huiswerkbegeleiding en/of privélessen te ontvangen. Wij geven ook bijles op afstand via Zoom of Teams!

Voordelen online lessen:

– De afstand is geen probleem

– Lessen kunnen worden ingepland wanneer het jou uitkomt

– Makkelijk en snel vanuit huis

– Je bent geen extra reistijd en/of reiskosten kwijt om bij ons te komen

– Je kunt geen lesmateriaal vergeten en hebt thuis alles bij de hand wat je nodig hebt

Online algemene begeleiding

Tijdens de online afspraak zal een planning worden gemaakt voor het huiswerk. Hiervoor wordt meegekeken in Magister, SomToday, It's Learning of een ander platform, afhankelijk van op welke school de leerling zit. Deze afspraak plannen wij aan het begin van de week en zal ongeveer 20 minuten duren. Later in de week maken wij weer een afspraak om te checken of de planning is nageleefd en om dingen te checken en te overhoren. De tijdsduur hiervan is afhankelijk van de hoeveelheid huiswerk die de leerling had. 

Online privéles

Een online privéles wordt in samenspraak ingepland en duurt een uur. Dit kan voor ieder vak. Ook op afstand werkt dit uitstekend door de uitgebreide tools die tegenwoordig in online platformen zijn geïntegreerd waarmee wij digitaal kunnen tekenen, aantekeningen kunnen maken etc. Voor online privélessen gelden dezelfde tarieven als voor privélessen op onze locatie.